Vacatures vrijwilligers

Versterking van ons team van vrijwilligers:

Secretaris M/V

De secretaris is lid van het bestuur van SV Irene Turnen. En heeft als hoofdtaken het verwerken en beantwoorden van de verenigingsmail, het zorgen voor de inkoop van de zaaluren. Daarnaast uiteraard het meedenken en meewerken aan algemene zaken.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en ben jij die betrokken ouder die graag wat voor de vereniging doet? Dan zien we je reactie, vragen of anderszins graag tegemoet!!

Stuur een mail naar gymnastiek@sv-irene.nl

Wedstrijdorganisatie M/V

Het organiseren van twee tot drie wedstrijden in het seizoen (3/4 kamp, districtswedstrijd en de Clubkampioenschappen) samen met Andrea, hoofdtrainster Ria en een andere turnvereniging die mede organisator is.

Van deze wedstrijden zijn actuele draaiboeken en takenlijsten beschikbaar zodat e.e.a niet teveel tijd kost. We komen 1 of 2 keer van te voren bij elkaar en stemmen de rest per mail / telefoon met elkaar en de helpende ouders af.

Het gaat in deze vacature niet om turn technische zaken; het zijn de taken die gedaan moeten worden om de dag zelf goed te laten verlopen.

Jurylid M/V

Voor zowel het dames- als het herenturnen zijn wij op zoek naar (aspirant) juryleden. Op kosten van Irene volg je een jurycursus en wordt je daarna gevraagd een paar keer per jaar een wedstrijd te jureren. Wanneer SV Irene geen juryleden ‘aanlevert’ kunnen onze deelnemers niet meedoen. Het is dus van het grootste belang dat er juryleden bij komen!

De jurycursus behelst overigens vier avonden van ongeveer 3 uur en daarnaast krijg je toegang tot een digitale leeromgeving waar alles uitgebreid wordt toegelicht en geoefend. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar Ria.

Stuur een mail naar gymnastiek@sv-irene.nl

Wedstrijdsecretaris M/V → vervuld

• het maken van een opgavebriefje waardoor turners/turnsters zich op kunnen geven om deel te nemen aan een turnwedstrijd
  • het (tijdig) aanmelden van turners/turnsters in het digitale loket van de KNGU
  • het maken van een wedstrijdbriefje met daarop de informatie voor turners/turnsters en ouders betreffende de turnwedstrijd
  • het tijdig doorgeven van de juryleden voor een turnwedstrijd
  • Er wordt per seizoen door de turners/turnsters aan circa 14 wedstrijden deelgenomen. Er is veel contact met de (hoofd-) trainster, zij geeft de benodigde informatie door.

Voor elke wedstrijd heb je circa 2 uur nodig qua administratieve werkzaamheden, soms meer, soms minder, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers per wedstrijd.